Usein kysytyt kysymykset


Kuinka esitän tilauksen tai lähetän hintapyynnön?

Helpoin tapa lähetää meille tilaus tai hintakysely on lisätä sopivat tuotteet kotisivuilta suoraan tarjouskoriin. Se tapahtuu klikkaamalla tuotteen kuvaa ja lisäämällä se tarjouskoriin ostoskori -kuvaketta painamalla. Tämän jälkeen voit muuttaa valittujen tuotteiden lukumäärää ja lähettää tarjouspyynnön tai jatkaa tuotteiden lisäämistä tarjouskoriin.

Voitte tilata varastotuotteita painamalla tuotteen vieressä olevaa painiketta sekä seuraamalla ohjeita. Tuotteiden määrää voi muuttaa tarjouskorissa vielä ennen tarjouspyynnön lähettämistä. Mittatilaustuotteiden osalta voitte lisätä kuvauksen esimerkiksi halutusta viimeistelystä tai muista erityistoiveista. Halutessanne voitte käyttää yhteydenottolomaketta tai soittaa meille arkipäivisin 044-938-6650

Missä myytävät tuotteet on valmistettu?

Teemme yhteistyötä useiden eri kalustevalmistajien kanssa. Iso osa käyttämiämme kalustetehtaita sijaitsee Virossa. Tämän lisäksi tuomme maahan kalusteita esimerkiksi Saksasta, Italiasta ja Latviasta

Missä voin nähdä valmiita tuotteita?

Furnest on toimittanut ravintola-, kahvila-, ja muiden julkikohteiden kalusteita ympäri Suomen jo 10 vuoden ajan. Referenssilistastamme löytyy näistä osa. Varastomme ja näyttelytilamme sijaitsee Tallinnan keskustassa Virossa. Henkilöstömme käy Suomessa viikottain ja tulemme mielellämme paikan päälle käymään näytetuotteiden kanssa.

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Varastotuotteiden osalta toimitusaika voi olla jopa vain 7 arkipäivää. Mittatilauskalusteiden, kuten sohvien toimitusaika on yleensä 4-5 viikkoa.

Asennatteko kalusteet tarvittaessa paikoilleen?

Järjestämme aina kuljetuksen suoraan asennuspaikalle ja tarvittaessa asennamme kalusteet niille varatuille paikoille, sillä ravintolakalusteiden asennus vaatii toisinaan erikoisosaamista. Asiakas voi halustessaan järjestää myös itse kuljetuksen tilaamilleen tuotteille.

Corian tasot

Valmistamme Corian tasot joko alkuperäisestä DuPont Corian aihioista. Myymme myös saman valmistajan Montelli -tuotemerkin tuotteita. Käytössämme on koko DuPont Corian värimallisto. Yhteistyökumppanimme on DuPont valtuutettu Corian valmistaja, annamme kaikille asentamillemme tuotteille asiaankuuluvan takuun.
UKK


Furnest Oy | +358 44 938 6650 | info@furnest.fi | Läkkisepänkuja 7, PL 81014, 00620 Helsinki Finland

FURNEST FURNITURE OÜ krediidireiting tilaajavastuu