Toimistokalusteet


Toimiston sisustus: Furnest valikoimassa painotetaan laatua ja mukavuutta. Ergonomia ja design kulkevat käsi kädessä. Palvelemme myös suuremmat projektit, joihin usein sisällytetään rahti sekä asennuspalvelu. Olemme erikoistuneet mittatilauskalusteisiin ja monet valmistuneista toimistoista ovat uniikkeja, asiakkailta kiitosta saaneita kohteita.
Ota meihin yhteyttä.


Ergonomiset toimistotuolit

Ergonomiset toimistokalusteet

Ergonimiset sisustustuotteet, kuten esimerkiksi sähköllä säädettävät pöydät sekä monipuoliset toimistotuolit auttavat henkilökunnan hyvinvoinnissa työpaikalla samalla tuottavuutta tehostaen.


Neuvottelutilan kalusteet

Kokoustilan kalusteet ovat usein pinottavia ja kevyitä, jotta varastointi olisi helpompaa. Konferenssitilaa on siten myös helpompi muuttaa tarpeiden mukaiseksi.

Neuvottelutilan tuolit

Akustiikkapaneelit, toimistopöydät ja -tuolit avotoimistoon
Akustiikkapaneelit, toimistopöydät ja -tuolit avotoimistoon

Julkitilat

Julkitilakalusteet suunnitellaan osin akustisin ehdoin tilasta riippuen. Jos toimisto on avoin suuri tila, käyttöön otetaan usein tilanjakajat, joissa on integroidut akustiikkapaneelit. Suuremmat toimistopöydät mahdollistavat toimistotyöntekijälle enemmän liikkumatilaa ja väljemmät puitteet.


Aulakalusteet

Valmistamme ja asennamme mittatilauksena aulatilojen sekä vastaanottotilan sisustuksen. Mallistossamme on useita eri sohvamalleja sekä mukavia nojatuoleja. Meiltä löydät myös matalat sohvapöydät sekä esitetelineet.

Vastaanottotiski

toimistokaapit, laatikostot, kirjahyllyt

Toimisto ja varastointi

Valmistamme mittatilauksena toimistokaapit, työpöytien ja julkitilassa olevien kalusteiden laatikostot sekä kirjahyllyt ja näyttelyhyllyt.


naulakot,pukukaapit

Eteinen

Tukevat ja toimiston yleisilmettä mukailevat naulakot sekä pukukaapit kuuluvat myös valikoimaamme.


Pyrimme vastaamaan tarjouskyselyihin saman työpäivän aikana.

Yhteystiedot: Mikko Kauppi
Puhelin: +358 44 938 6650
Sähköposti: info@furnest.fi

Voit halutessasi esittää tarjouskyselyn tuotteista valitsemalla ne www.furnest.fi sivuston tarjouskoriin ja lähettämällä sen meille, tai vaihtoehtoisesti käyttämällä kyselylomaketta.

Kiitos käynnistä!

Lataa PDF - tuotekatalogiFurnest Oy | +358 44 938 6650 | info@furnest.fi | Läkkisepänkuja 7, PL 81014, 00620 Helsinki Finland

tilaajavastuu