Laivojen sisustus ja kalusteiden asennukset


Valmistamme, toimitamme ja asennamme matkustaja-alusten, rahtilaivojen sekä yksityisalusten ja jahtien irto - ja kiintokalusteet. Valikoimastamme löytyvät esimerkiksi tuolit, pöydät, lattiaan kiinnitettävät pöydänjalat, Corian tuotteet, baaritiskit, moduulisohvat jne. Kalusteille sekä asennustyölle annamme asiaankuuluvan takuun

Risteilylaivan yökerhon sohvaryhmät sekä pöydät

Risteilylaivan cabaret-kalusteet

Tuotanto

Valmistamme sekä teetämme kalusteet vain laadukkaista sekä laivanrakennukseen hyväksytyistä materiaaleista.


Ulkokansien kalusteet

Valikoimassamme on laivan ulkokäyttöön sopivia kalusteita, kuten tuolit, pöydät ja muut terassikalusteet. Käytämme UV- ja säänkestäviä materiaaleja, kuten tiikki, polypropyleeni sekä rst.

Hyttien sisustus

Valmistamme mittatilauksina hyttien kalusteet, kaapit, pöydät, wc-tasot ja hyllyt. Käytämme kestäviä materiaaleja, kuten esimerkiksi DuPont Corian.


Asennuspalvelu

Asentajillamme on vuosien kokemus laivanrakennuksesta sekä kalusteasennuksista. Toimimme tehokkaasti ja joustavasti asiakkaan toivoman aikataulun mukaisesti.

Tanssiravintolan kalusteet

Referenssit:

Vuoden 2019 aikana valmistuneet laivaprojektit:

M/S Birka Stockholm – ravintolatilan kalusteet
M/S The World – miehistön hyttien (165 kpl) Corian wc-tasot sekä hyllyt

Pyrimme vastaamaan tarjouskyselyihin saman työpäivän aikana.

Yhteystiedot: Mikko Kauppi
Puhelin: +358 44 938 6650
Sähköposti: info@furnest.fi

Voit halutessasi esittää tarjouskyselyn tuotteista valitsemalla ne www.furnest.fi sivuston tarjouskoriin ja lähettämällä sen meille, tai vaihtoehtoisesti käyttämällä kyselylomaketta.

Kiitos käynnistä!

Lataa PDF - tuotekatalogiFurnest Oy | +358 44 938 6650 | info@furnest.fi | Läkkisepänkuja 7, PL 81014, 00620 Helsinki Finland

tilaajavastuu