Hotellikalusteet

Hotellisisustuksen hankkiminen FURNEST palvelun kautta on helppoa. Toimitamme niin pienet kuin suuremmatkin projektit nopeasti ja luotettavasti. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien suunnittelu – ja arkkitehtitoimistojen kanssa. Samoin meillä on kattava ja pitkä kokemus projektikalustamisesta. Toimitamme vastuullisesti niin kokonaisprojektit kuin osakalustetoimituksetkin.


Vastaanottotiski

Furnest toimittaa mittatilauksena ja asiakkaiden valitsemista materiaaleista vastaanottotiskit, jotka edustavat korkeinta laatuluokkaa. Reception-tiskeissä käytetään yleensä ruostumatonta terästä, massiivipuuta, viilupaneeleja sekä DuPont Coriania. Katso lisää valmistamistamme Corian tiskeistä ja tasoista.. Tarjoamme avaimet käteen – palvelua, joka sisältää mittakäynnin, kalusteiden tuotannon, rahti – sekä asennuspalvelun.


Aulakalusteet (julkitilakalusteet)

Valikoimastamme löytyy lukemattomia eri tyylin tuotteita, jotka sopivat odotustilan tai aulan yhteyteen. Tarjoamme metrisohvia ja moduulisohvia, tyylikkäitä nojatuoleja, klassikkotuotteita kuten Chesterfield – sohvia sekä matalia kahvipöytiä. Lisäksi valmistamme hyllyt sekä muut oheistuotteet mittojen mukaan.


Kalusteet hotellihuoneisiin

Tarjoamme mittatilauskalusteet hotellihuoneisiin alkaen sängyistä ja päättyen kylpyhuoneen allastasoon. Valikoimassa on myös paljon monikäyttöisiä ja muunneltavia valmistuotteita, esimerkiksi työskentelytasot, sähköiset nostopöydät jne.


Spa kalusteet

Hotellit, jotka tarjoavat SPA – palveluja, meillä on tarjota kattava terassi – ja allaskalustevalikoima. Tarjoamme muun muassa tunnetun italialaisen Nardi – kalustetuottajan lounge tuoleja.


Baari ja ravintolakalusteet

Baari ja ravintola

Furnest toimittaa vuosien kokemuksella baari – ja ravintolakalusteita. Mittatilauksena valmistetut pöydät, metrisohvat ja tiskit edustavat aina korkeinta laatutasoa. Kutsumme teidät tutustumaan valikoimaamma seuraavien linkkien kautta:
Ravintolatuolit
Baarijakkarat
Pöydät
Pöydänjalat
Pöytälevyt
Metrisohvat
Sohvat
Palvelumme sisältää tutustumis – ja mittakäynnin, kalusteiden valmistuksen, rahdin ja asennuksen kohteessa. Palvelumme sisältää asianmukaisen takuun tuotteille.


Pyrimme vastaamaan tarjouskyselyihin saman työpäivän aikana.

Yhteystiedot: Mikko Kauppi
Puhelin: +358 44 938 6650
Sähköposti: info@furnest.fi

Voit halutessasi esittää tarjouskyselyn tuotteista valitsemalla ne www.furnest.fi sivuston tarjouskoriin ja lähettämällä sen meille, tai vaihtoehtoisesti käyttämällä kyselylomaketta.

Kiitos käynnistä!

Lataa PDF – tuotekatalogi